Otrohetssajt 2021 – Stort test!


Listan över dejtingsidor är uppdaterad och hämtad från Svenska Dejtingnätverket 2021-10-17.
1. C-date Nätdejting Gratis
  • Prova gratis här!
  • 25.000 går med varje dag!
  • Anonym flörtning!
Testa gratis här »

Otrohetssajt 2021 är vidrigt. OBS! Gammalt inlägg! Vi håller på att ta bort länkarna till sajter som försöker få sina besökare att vara otrogna då detta äcklar oss. Vill du hjälpa oss med att få personer som funderar på detta får ni gärna länka till detta inlägget.

Otrogen sajt? Vad menas med det?

Otrogen sajt? Vad menas med det? Jo det har kommit fram en hel del dejtingsajter på sista tiden som erbjuder nätdejting för otrogna helt enkelt. Där uppmanar du alltså helt enkelt till otrohet. Vilket så klart får väldigt många att gå i taket och föra fram hur äckligt dom tycker otrohet är. Vilket så klart många håller med om. Ändå händer det gång på gång där ute i landet. Faktum är att det i någon undersökning kom fram att ca hälften av alla par är otrogna någon gång. Vilket verkar vara otroligt mycket tycker jag. Hur som helst så tänkte jag ta en genom gång av en av dessa dejtingsajer som passar in på otrogen sajt temat och som erbjuder dejting för otrogna par.

Dejtingsidan sägs vara den största sajten för otrogna i Sverige och gör reklam lite här och där på nätet. VictoriaMilan skapar rubriken i kvällstidningarna och skapar debatt om hur trogna folk är egentligen. Om du klickar i länken ovan och tittar nere i högre hörnet så hittar en del länkar om vart dom dykt upp i media. Att registrera sig är gratis och ska tydligen vara 100% anonymt. I alla fall på sajten. Sen lär det så klart inte vara 100% anonymt om man sen väljer att träffa någon. Frågan är hur många är det egentligen som är tillsammans med någon redan när dom registrerar sig? Eller kan det vara så att dom spelar på det och säger att dom är tillsammans med någon för att inte få någon långvarigt? Ja det är så klart svårt att veta.

Nätdejting för otrogna, gifta och upptagna

Nätdejting för otrogna, gift och upptagna har nu kommit till Sverige. Där det helt enkelt är gifta, sambos och upptagna som dejtar runt bland varandra och singlar på sajter som nischat sig mot just detta. Vi tycker det är så vidrigt att vi valt att inte ta upp sådan sajter hos oss alls. Vi tycker det är en vidrigt handling som inte ska uppmuntras överhuvudtaget. Dejting för otrogna på nätet tros tyvärr bli väldigt stort dom närmaste åren då det i någon undersökning (vi vill inte länka) ska ha framkommit att så många som 50 procent på något sätt varit otrogna.

Många otrogna enligt undersökning

Oklart dock vem som står bakom denna undersökning men en inte alls för vild gissning är att det är en just sådan sajt. För det låter extrem mycket i mina öron men sen finns det ju olika definitioner på otrogen också. Hur som helst så sägs det i samma undersökning att så många som 60000 svenskar valt att registrera sig på en av dessa dejtingsajter för otrogna i Sverige. Två tredjedelar sägs vara gifta eller leva ihop med en partner i Sverige så marknaden är ju i alla fall enorm om hälften av dessa är/har varit otrogna.

Dejtingsidor som går under kategorin Otrogen sajt har skickat ut en så kallad julenkät där dom frågar om jul och relationer och jag tänkte att jag kunde dra frågorna här och kommentera dom lite. För er som inte känner till det så är alltså (borttagen pga dålig sajt) en sajt där dom helt enkelt uppmanar till otrohet online på nätet. Därför tänkte jag att det kanske skulle vara intressant och se vad dom frågar i sin enkät.