Hur blir man bra på nätdejting?


Nätdejting - Testvinnare 2020:
1. e darling nätdejting
  • Prova gratis!
  • Ca 10.000 nya medlemmar/mån!
  • Lika många män som kvinnor!
Testa gratis här »

Hur man blir bra på nätdejting är ganska svårt att säga, för vad är egentligen bra? Det beror ju helt på vad man är dåliga på. Är man blyg så ska man ju träna på det också så vidare. Dock finns det en del att tänka på när man registrerar sig på dejtingsajter och det är att ha en bra profilbild och skriva en bra och rolig presentation.

Gratis nätdejting

Vilket kan ses som självklarheter men när man surfar runt bland singlarna så märker man att det finns folk som struntat i dom två grundläggande sakerna. Men man ska komma ihåg att man framför allt ska vara ärlig. Det bli aldrig en lyckad dejt om du överdrivit om vem du är.

Dejting i mobilen via dejtingsajter först

En bra grej kan vara att först skicka meddelande fram och tillbaka till varandra på dejtingsajten för att känna av varandra lite, sen kan man gå över till en live chatt så som MSN och likande, för att sen lägga till varandra på Facebook där man ofta kan se mer vem personen är och sen kan man börja prata i telefon för att sen gå på en dejt. Då är det bra att träffas på ett ställe med mycket folk och då förslagsvis över en bit mat vid lunch. Detta eftersom lunchen oftast inte är längre en en timme och det kan vara bra att inte den första dejten blir så lång utan att man får känna av lägget och sen om det känns bra gå vidare med en till dejt. Det som är bra att ta det över en lunch är även att om det inte känns bra så har man en tid att passa och det blir aldrig en lång och utdragen måltid med någon man direkt känner att det inte finns något klick i mellan.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.