Hitta KK – Bäst i test av ställen att hitta KK


Nätdejting - Testvinnare 2020:
1. e darling nätdejting
  • Prova gratis!
  • Ca 10.000 nya medlemmar/mån!
  • Lika många män som kvinnor!
Testa gratis här »

Hitta KK? Om du söker kärleken så är KK inte ett alternativ för dig. Men om du bara vill ha närheten så kan det kanske vara någon som funkar för dig. Men var noga med att det även funkar för den du vill ha som KK. För det blir lätt känslor och därför måste regler bestämmas innan. För det finns många som lever med ett KK i flera år och kan ha det precis som dom vill. Men för många blir det också problem. Så bestäm regler innan. Och du kan börja på dejtingsajterna vi listar. Och var noga med vad du söker så personen söker detsamma.

Var helt ärligt att du försöker hitta KK

KK – en knullkompis det vill säga. Var ärligt med att det är det du söker om det är det du är ute efter. Då är det lättare att du träffar rätt. Och kom ihåg att någon som söker ett KK ofta inte är någon du ska få känslor för. Det kan komplicera det väldigt mycket. Då är det inte längre ett KK.

Hur man hittar ett KK online på nätet 2020

Du hittar bara ett KK om båda söker det så tvinga dig aldrig på någon. Du får helt enkelt söka på ställen där båda söker efter samma sak. Du kan också vara tydlig med det i din profil. Självklart ska du inte skriva KK utan istället något i still med att du söker enbart närhet och inget förhållande eller liknande. Och sedan kan du även lägga till söker någon som söker det samma.

Om du letar KK på dejtingsidor

Att leta efter ett KK på dejtingsidor gör så klart många. Men det viktigtaste är så klart att vara ärlig med det. Eftersom det även finns många som söker en partner för livet och man ska absolut inte leka med andras liv. Så var ärlig med det så ökar du chansen att du träffar rätt.


Kontakta oss angå guiden Hitta KK

Om du vill kontakta oss angå guiden Hitta KK som du just nu tittar på så kan du enkelt göra der under kontakta oss. Du hittar länken i menyn längst upp.