NÄTDEJTING - VECKANS TOPPLISTA

Vill du testa gratis nätdejting? Här kan du se vart flest besökare registrerat sig just den här veckan. På så sätt hoppas vi ta fram bästa dejtingsajten på hela nätet. Vi jämför både dejtingsidor och dejtingappar.

Dejtingsajt Prova gratis!
1. eDarling Prova gratis här »
2. Match.com Prova gratis här »

Sverige är ett av världens ensammaste länder

Sverige är ett av världens ensammaste länder om man ska tro på att alla som lever i singelhushåll är singlar och ensamma.

Vilket så klart inte är hela sanningen. 2009 som fanns det ca 2080000 singelhushåll i Sverige och där singlar i Stockholm var allra tätast. Det vill säga i Stockholm finns det flest singelhushåll. Nära 58% av alla hushåll i Stockholm var singelhushåll 2006. Det finns även gott om singlar i Malmö där siffran där är 55%. Medan singlar i Göteborg står för 54%. I statistiken är det storstäderna som toppar, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att man bor annorlunda i stora städer i jämförelse med i övriga Sverige. Sen går det så klar att diskutera om singelboende är lika med singel och ensam. Vilket det så klart i många fall inte är. Förklaringen av varför det ser ut så här är nog för att man i Sverige väntar med att flytta ihop helt enkelt medan man i andra länder inte väntar fullt så länge utan kanske flyttar ihop direkt. Men med tanke på att det sägs vara ca 1 miljon svenskar som är registrerade på dejtingsajter så finns det ju helt klart gott om singlar i Sverige. Med tanke på att det bara bor ca 9 miljoner i Sverige och där många av dom är mellan 0 och 18år så är det väldigt många. Så det kanske ändå ligger lite sanning i att vi i Sverige är mer ensamma än i andra länder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.