Dejtingsajt Prova gratis!
1. eDarling Prova gratis här »
2. Match.com Prova gratis här »

Svenska dejtingsajter – Bäst i test

Svenska dejtingsajter kan du jämföra här ovan i listan. För att klassas som svenska så ska det helt enkelt stå på svenska och ha svensk support.

SVENSKA DEJTINGSAJTER GRATIS

Detta eftersom många av dom största dejtingsajterna är internationella med kontor runt om i världen som ansvarar för marknaden i just det landet dom sitter i. Sen finns det även några sajter som är helt svenska och enbart riktar sig mot singlar i Sverige och då skriver vi också det. Vi försöker även skriva hur många registrerade singlar från Sverige som varje dejtingsajt har. På några av sajterna är dom helt enkelt avdelade mellan länderna medan vissa möjliggör sökningar i hela världen efter singlar om man vill. Sånt försöker vi också skriva på respektive dejtingsajts recension som vi har. Där har du även möjlighet att själv sätta betyg på sajten och skriva en kommentar om du vill.

SVENSKA DEJTING-APPAR

Visste ni föresten att Sverige sägs vara världens ensammaste land med flest singelhushåll? Fast det behöver ju dock inte betyda att man är singel för man bor ensam så såna undersökningar kan ju vara lite missvisade på så sätt. Kanske är det så att vi i Sverige väntar längre med att flytta ihop i jämförelse med andra länder? Hur som helst så sägs det vara så många som en miljon singlar registrerade på olika dejtingsajter. Vilket ju får ses som väldigt många med tanke på att det bara bor ca nio miljoner i Sverige och då är ju även barn inräknade.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,80 out of 5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.