Dejtingsajt Prova gratis!
1. eDarling Prova gratis här »
2. Match.com Prova gratis här »

Match.com nu även på Nätdejting.nu

Idag börjar vi även jämföra Match.com här på Nätdejting och vi kommer inom en snart framtid presentera en första recension under rubriken dejtingsajter i menyn.

Match.com omdöme

Där kommer du kunna läsa fakta och info om vad Match.com erbjuder, kostar, antal medlemmar och så vidare. Det kommer även ges möjlighet för besökarna att ge betyg, omdöme och skriva en kommentar om vad dom tycker om Match.com. Match.com erbjuder gratis dejting som ett alternativ och kommer därför även hamna i våran jämförelse med dejtingsajter som erbjuder gratis dejting.

En reaktion på “Match.com nu även på Nätdejting.nu

 1. Kjell Kamsvåg

  Hej,

  Jag kan inte ändra på min profiltext för det står Väntar på godkännande trots att jag fått ett mejl för flera dagar sedan som bekräftar att texten är godkänd. Vänligen återkom ASAP för förra gången jag skickade en fråga tog det så lång tid att jag hann bli riktigt missnöjd med er ”service” och förbannad på ert totalt värdelösa svar som jag väntat på HELT i onödan. Om ni skickar ett opersonligt standardiserat svar som sist blir jag inte besviken utan bara förbannad igen.

  Är för övrigt missnöjd med utbudet av kvinnor i min ålder i mitt närområde (Östergötland) och kommer därför inte förnya min prenumeration om inte det förbättras avsevärt under våren/sommaren.

  Vore väldigt intressant att se statistik på hur mycket mejl kvinnor skickar män och vice versa fast det antar jag att ni har goda skäl att inte gå ut med offentligt för då tror jag att ni skulle tappa merparten av alla män som kunder. Som man känner man sig oönskad och ratad och man måste ha ett järnpsyke och ett enormt självförtroende för att stå ut med förnedringen att konstant bli ignorerad och ratad oavsett hur trevliga ogenomtänkte mejl man skickar till intressanta personer. Chattfunktionen är fullständigt värdelös då man loggas in och ut hela tiden.

  De flesta kvinnor verkar mest bli förbannade när man använder flörtfunktionen så den kan ni ta bort direkt även om jag tycker det är spännande att se om det mot all förmodan skulle komma ett oprovocerat livstecken från någon kvinna. Jag har trots olika försök med profiltext allt ifrån seriösa genomarbetade till humoristiska som den jag har nu inte fått ETT ENDA mejl eller flirt från andra än prostituerade som vill skicka bilder via mejl och sälja sex. Jag har t om erbjudit en vän en biobiljett för varje seriöst mejl jag får fram tills prenumerationen löpt ut då jag är HELT säker på att det inte kommer några.

  Jag upplever kvinnorna här på sajten som passiva panelhönor som går in på Match då och då och kikar på mejlskörden för att få en egoboost.

  Tycker genomgående att er tjänst är helt värdelös och kommer inte som jag tidigare nämnt välja att kvarstå som kund p ga att jag är MYCKET missnöjd ,ed er ”tjänst”.

  En mycket irriterad

  Kjell Kamsvåg

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.