Kategoriarkiv: Singlar

Hur blir man bra på nätdejting?

Hur man blir bra på nätdejting är ganska svårt att säga, för vad är egentligen bra? Det beror ju helt på vad man är dåliga på. Är man blyg så ska man ju träna på det också så vidare. Dock finns det en del att tänka på när man registrerar sig på dejtingsajter och det är att ha en bra profilbild och skriva en bra och rolig presentation.

Gratis nätdejting

Vilket kan ses som självklarheter men när man surfar runt bland singlarna så märker man att det finns folk som struntat i dom två grundläggande sakerna. Men man ska komma ihåg att man framför allt ska vara ärlig. Det bli aldrig en lyckad dejt om du överdrivit om vem du är.

Dejting i mobilen via dejtingsajter först

En bra grej kan vara att först skicka meddelande fram och tillbaka till varandra på dejtingsajten för att känna av varandra lite, sen kan man gå över till en live chatt så som MSN och likande, för att sen lägga till varandra på Facebook där man ofta kan se mer vem personen är och sen kan man börja prata i telefon för att sen gå på en dejt. Då är det bra att träffas på ett ställe med mycket folk och då förslagsvis över en bit mat vid lunch. Detta eftersom lunchen oftast inte är längre en en timme och det kan vara bra att inte den första dejten blir så lång utan att man får känna av lägget och sen om det känns bra gå vidare med en till dejt. Det som är bra att ta det över en lunch är även att om det inte känns bra så har man en tid att passa och det blir aldrig en lång och utdragen måltid med någon man direkt känner att det inte finns något klick i mellan.

Sverige är ett av världens ensammaste länder

Sverige är ett av världens ensammaste länder om man ska tro på att alla som lever i singelhushåll är singlar och ensamma.

Vilket så klart inte är hela sanningen. 2009 som fanns det ca 2080000 singelhushåll i Sverige och där singlar i Stockholm var allra tätast. Det vill säga i Stockholm finns det flest singelhushåll. Nära 58% av alla hushåll i Stockholm var singelhushåll 2006. Det finns även gott om singlar i Malmö där siffran där är 55%. Medan singlar i Göteborg står för 54%. I statistiken är det storstäderna som toppar, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att man bor annorlunda i stora städer i jämförelse med i övriga Sverige. Sen går det så klar att diskutera om singelboende är lika med singel och ensam. Vilket det så klart i många fall inte är. Förklaringen av varför det ser ut så här är nog för att man i Sverige väntar med att flytta ihop helt enkelt medan man i andra länder inte väntar fullt så länge utan kanske flyttar ihop direkt. Men med tanke på att det sägs vara ca 1 miljon svenskar som är registrerade på dejtingsajter så finns det ju helt klart gott om singlar i Sverige. Med tanke på att det bara bor ca 9 miljoner i Sverige och där många av dom är mellan 0 och 18år så är det väldigt många. Så det kanske ändå ligger lite sanning i att vi i Sverige är mer ensamma än i andra länder.