Kategoriarkiv: eDarling

eDarling app

edarling-appeDarling app? eDarling har har första platsen i vår topplista ett bra tag nu och kanske är det för att dem har en så bra dejting app? I det här inlägget tänkte vi gå igenom lite hur appen fungerar och vi kommer uppdatera inlägget allt efter som.

Bra dejtingapp

Bra dejtingapp att ladda ner och köra dejting i mobilen. Det tänkte vi ta och reda ut med en liten undersökning och enkät väldigt snart. Sen kommer vi presentera detta här på bloggen så fort den är klart.

Topplista bra dejtingappar

I lista ovan så har de 3 första appar. Alltså eDarling, Spray date och Match. Så här går du tillväga för att börja dejta i mobilen:

1. Du registerar dig via länken ovan.
2. Du laddar ner appen i app store eller Google play.
3. Du loggar in med samma uppgifter och börjar dejta.

Så vad är en bra dejtingapp?

Ja vad är en bra dejtingapp då? Enligt mig ska den ha en tilltalande design först och främst. Vara extremt användarvänlig och lättöverskådlig. Sen att man får prova den gratis innan man väljer att betala för några extra funktioner. Helst ska alla extra funktioner gå att prova under begränsad tid också.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4,86 out of 5)

eDarling

eDarling nätdejting

eDarling är en dejtingsajt där du gratis får partnerförslag utifrån ett personlighetstest som sedan matchar det mot andra singlar som varit inne på eDarling och gjort personlighetstestet.

Mer om eDarling

På så sätt matchas värderingar och intressen vilket troligtvis ökar chanserna att hitta kärleken.