Kategoriarkiv: Dating

Dating

Dejting

Dejting, både älskat och hatat. Många älskar att hålla på med dejting, medan kanske lika många hatar det. Att dejta är nog inget man är bra på redan från början, precis som så mycket annat i livet. Det krävs helt enkelt att man över på det lite innan man själv är nöjd med hur man sköter sig. Men det man måste komma ihåg är att dom allra flesta har precis samma ”problem”. Man är inte bra på dejting från start. Övning ger färdighet som det brukar heta. Det gäller ”bara” att ta ett djupt andetag och försöka vara sig själv så mycket som möjligt. Vilket så klart är lättare än gjort.

Dejting

Dejting på nätet

Dejting på nätet är väldigt populärt och du hitta några av alla dejtingsajter här på Nätdejting.nu där du kan kommentera och läsa betyg om samtliga dejtingsajter vi jämför.

Dejting för högutbildade

Dejting för högutbildade är ganska populärt och det finns i skrivande stund en dejtingsajt i vår jämförelse som är speciallierad på justt detta. Nämligen Match4me. Match4me riktar sig bara mot högutbildade. Dock finns det även möjlighet att filtrera alla singlar på många av dom andra sajterna så att man enbart syns för högutbildare och enbart ser högutbildare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 4,89 out of 5)

Dating eller dejting?

Stavningen på dejting är en ganska diskuterade sak. Det finns en del som stavar det dating i stället för dejting helt enkelt.

Hur stavar du?

Dejting är det svenska ordet medan dating helt enkelt är det engelska ordet för samma sak. Om folk vet hur det stavas vet jag inte, kanske är dom helt medvetna om att dom det är ett engelskt ord när dom skriver dating. Hur som helst så kan du jämföra gratis dejting här, eller gratis dating om du så vill. Vi jämför 9 olika sajter i skrivande stund som alla erbjuder dig att testa dom gratis. Sen får du betala för extra funktioner. På så sätt kan dom finansiera sajter i och med att det finns en del av medlemmarna som betalar för sig helt enkelt. För att driva en dejtingsajt är allt annat än gratis så pengarna måste komma in någonstans.